- Forside
- Vin
- Lidt om druerne
- Røde druer
Kategorier
-
- VEGANSKE vine
- Gin
-
-
- Øvrig Spiritus Likører o lign
- Øl
-
- Smagninger
-
- Balcamico Vineddike mm
- Delikatesser
- Gaveartikler
- Den perfekte gavekasse
- Personalegave/Firmajulegave
- Tilbud
- Diverse
- Lemonade
- Blomster og -artikler
- MIniflasker
- Økologisk / Biodynamisk / Biologico
- Whisky/whiskey
-
-
Tilpas udvalg
Røde druer
Udvalgte røde druer (Kilde: http://www.winebook.dk/vinleksikon/druesorter/)
Cabernet Franc
Den tredje blå drue i Bordeaux, hvor den indgår i mange blandinger med merlot og
Carbernet sauvignon. indeholder mindre garvesyre end Carbernet sauvignon.
Cabernet Sauvignon
En kraftig drue med et højt indhold af garvesyre. har de seneste årtier opnået interna-
tional status ligesom Chardonnay. dyrkes nu overalt i verden – selv i det traditionsrige
toscana. Basis for medocvinene. giver en aroma af solbær og har et højt indhold af
fenoler, der gør den egnet til lang tids lagring.